Vesna Popržan : 6-30.6.1985. - Martinis, Dalibor (Zagreb : Galerija suvremene umjetnosti, 1985)
Sadržaj: kompozicija geometrijskih elemenata u crnoj, sivoj i crvenoj boji
Izvornik digitaliziran
Keywords: Izložbe -- Zagreb -- 1980.-1990.; Izložbeni plakati -- Hrvatski -- 1980.-1990.