Centar za kulturu - Martinis, Dalibor ([Zagreb] : RANS "Moša Pijade", 1986)
Sadržaj: unutar kvadratnog rastera prikaz Mona Lise u tonovima različitih boja. Unutar samo jednog od plakata u donjem dijelu flomasterom je dodan tekst s informacijom o upisu na različite radionice
Izvornik digitaliziran
Keywords: Izložbe -- Zagreb -- 1980.-1990.; Izložbeni plakati -- Hrvatski -- 1980.-1990.