Enzo Mari - Murtić, Marko ([Zagreb] : Talijanski kulturni centar, KIC Zagreb, Studio za design Art Avangarde, 1989)
Sadržaj: u središtu plakata prikazani su posudice za papar i sol, dizajn autora Enzo Mari
Izvornik digitaliziran
Keywords: Izložbe -- Zagreb -- 1980.-1990.; Izložbeni plakati -- Hrvatski -- 1980.-1990.