[Dalmacija 1708. - 1918.]. [Druga austrijska uprava u Dalmaciji 1860. - 1916.] : [Obavijesti, objave, oglasi, pozivi, proglasi i drugi službeni dokumenti] - Karl IV, austrijski car; Abelić, Petar; Alberti, Petar; Begna, Cosimo; Franz Joseph I, austrijski car; Bulić, Frane; Trigari, Niccolò; Philippovich; Mamula, Lazar; Godeassi, Josip; Crnica, Marko; Borelli Vranski, Frano; et al. ([Tipografia del Lloyd austriaco] ; [Tip. V. Olivetti e Giovanizio] : Brzotiskom Narodne tiskare : Tip. Vitaliani & Jankovich ; Tip. Battara : Tip. Demarchi Rougier : [Tiskarna Narodnoga lista] : Tipografia Spir. Artale : Nagr. tiskarna Vitaliani ; Coi typi mechitaristi ; Tipografia G. Sfaglinatz ; Naklada Štamparie de Giulli i dr, 1860)
Obavijesti, objave, oglasi, pozivi, proglasi i drugi službeni dokumenti nastali za vrijeme austrijske uprave Dalmacijom 1860. - 1916.