Poslovni red Zemljišno-veresijskog zavoda Kraljevine Dalmacije (Zemljišno-veresijski zavod Kraljevine Dalmacije, 1898)
O Zemljišno-veresijskom zavodu Kraljevine Dalmacije, koji je bio hipotekarna banka sa sjedištem u Zadru do kraja prvog svjetskog rata, a nakon toga u Splitu.