Audicija za prijem u pjevački, folklorni i tamburaški zbor te.. (Omladinsko kulturno umjetničko društvo Joža Vlahović, 1949)
Plava zvijezda, srp i čekić te knjiga smješteni su u centralnom dijelu plakata. Velikim bijelim slovima na sivoj podlozi istaknuto ime društva kao i tekstualni dio