Arhiv za higijenu rada i toksikologiju : archives of industrial hygiene and toxicology (Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada = Institute for medical research and occupational health, 2006)
Biomedicinska znanstvena publikacija koja objavljuje radove relevantne za sve aspekte zaštite okoliša i zdravlja na radu, toksikologije i radioekologije.