Međunarodni dan muzeja, 18.05.1992. : International Museum Day (Muzejsko dokumentacioni centar : ICOM, 1992)
Fotomontažom spojena glava koja se sastoji od mramorne skulpture djevojke iz Salone i polovice lubanje