Takmičimo se za fiskulturnu značku : za republiku naprijed ([s. n.], 1946)
Stilizirani prikaz sportaša, prikazanih s gornjim dijelom tijela sprijeda, glavama u profilu, uz lijevi rub plakata. Prikazi skijaša, nogometaša, tlocrt stadiona ukomponirani zajedno u središnjem dijelu i uz desni rub plakata