Quoniam tres sunt...tres vnum sunt ([s. n.], 1575)
Prikazana je rasprava o presvetom sakramentu. U gornjem dijelu prikaza nalazi se, okruženi anđelima, sv.Trojstvo, Bogorodica i sv. Ivan Krstitelj. U donjem dijelu prikazani su crkveni oci oko oltara s hostijom.