Istoria della insigne reliquia di san Simeone profeta che si venera in Zara : con annotazioni ed aggiunte - Fondra, Lorenzo ([s. n.], 1855)
Povijest relikvije sv. Šimuna proroka i njezino štovanje u Zadru.