Istoria della insigne reliquia di san Simeone profeta che si venera in Zara : con annotazioni ed aggiunte - Fondra, Lorenzo; Ferrari Cupilli, Giuseppe ([Zadar] : [s. n.], 1855)
Povijest relikvije sv. Šimuna proroka i njezino štovanje u Zadru.
Str. V-XXII: Della vita e degli scritti di Lorenzo Fondra/ G. [Giuseppe] Ferrari Cupilli.
Str. [303]-394: Appendici all'opera del Fondra.
Viđeni primjerka defektan, table koje se navode u sadržaju, zadnji 1., fale.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Simeon Prophetam, -- sanctus -- Kult; Relikvije -- Dalmacija -- Srednji vijek