Albertvs I - Soutman, Pieter Claesz (Frederick de Wit, 1660)
Portret Alberta I Habsburškog. Muškarac s krunom na glavi, u lijevom profilu, unutar ovala kojeg okružuje ukrasni okvir. Odjeven u raskošnu kraljevsku odjeću, velikih očiju i kose do brade.