Rodolphvs I - Soutman, Pieter Claesz (Frederick de Wit, 1660)
Muški portret u ovalu unutar ukrasnog okvira. Na glavi nosi raskošnu krunu zašiljenih vrhova. Duge kose, te gustih brkova i brade, odjeven u raskošnu kraljevsku odjeću.