Carolvs V - Soutman, Pieter Claesz (Frederick de Wit, 1660)
Muški portret u ovalu unutar ukrasnog okvira. Gustih brkova i brade, na glavi nosi lovorovu krunu, a oko vrata lanac s Ordenom zlatnog runa.