Sirarstvo u Dalmaciji i kako da se popravi - Tejkal, Ljudevit (C. k. namjesništvo dalmatinsko, 1912)
Proizvodnja mlijeka ; Dalmatinski sirevi (otoci Pag, Silba, Kornati); Ostali mliječni proizvodi ; Inozemni ovčji sirevi.