Sirarstvo u Dalmaciji i kako da se popravi - Tejkal, Ljudevit ([Zadar] : C. k. namjesništvo dalmatinsko, 1912)
Proizvodnja mlijeka ; Dalmatinski sirevi (otoci Pag, Silba, Kornati); Ostali mliječni proizvodi ; Inozemni ovčji sirevi.
Str. [3]-6: Predgovor / Ljudevit Tejkal.
Keywords: Mliječni proizvodi -- Dalmacija; Sir -- Proizvodnja -- Dalmacija