Maximilianvs II - Soutman, Pieter Claesz (Frederick de Wit, 1660)
Muški portret u ovalu unutar ukrasnog okvira. Ćelave glave, gustih brkova i barde, s visokim ukrasnim bijelim ovratnikom i Ordenom zlatnog runa oko vrata.