Ferdinandvs II - Soutman, Pieter Claesz (Frederick de Wit, 1660)
Muški portret u ovalu unutar ukrasnog okvira. Šiljatih brkova i brade, s raskošnim ukrasnim bijelim ovratnikom te Ordenom zlatnog runa oko vrata.