La chiesa abaziale di Scardona : il XXIV maggio MDCCCLXVIII - Piperata, Giuseppe; Tommaseo, Niccolò ([s. n.], 1868)
Album slika. Izdano povodom proglašenja skradinske crkve opatijskom a njezina župnika opatom. Sadrži priloge: Dalmatinske crkve, Sveti Jeronim i njegova domovina, Filippo Bordini, Dalmatinska klima - Slapovi Krke, Nicolò de Leva, skradinski župnik, Benedetto Pini, Luigi Maria Pini, splitski biskup, Samostan na Visovcu. Sadrži i prigodne stihove.