Ured Vijeća za nacionalnu sigurnost : Republika Hrvatska = Office of the National Security Council : Republic of Croatia (Ured Vijeća za nacionalnu sigurnost, 2012)
Web stranice središnjeg državnog tijela za informacijsku sigurnost.