Kotao sustava Deroy - Malenica, Milan, agronom (Zemalj. gospodarsko vijeće Kraljevine Dalmacije, 1914)
Gospodarsko vijeće Dalmacije raspačavalo je cjenik i uputu za upotrebu kotlova sustava Deroy (opis upotrebe u Francuskoj). Iznijet je postupak destiliranja vina, kruškovače, vinskog taloga (kiselice), destiliranje dropa, voća, rektifikacija, reguliranje gradacije rakije.