Denuncija kanonika Maroevića - Maroević, Rajmund ([s. n.], 1911)
Pismo od 8. XI. 1910. na tal. jeziku upućeno Sv. Kongregaciji Koncila u Rimu protiv uvođenja staroslavenskog jezika u splitskoj biskupiji, protiv splitskoga biskupa, pojedinih svećenika i pojedinih političkih stranaka; na 1. l. nepotpisana bilješka Maroevićevih protivnika na hrv. jeziku dat. 11. veljače 1911. s objašnjenjem o objavljivanju Maroevićeva teksta.