Seljačke radne zadruge upotrebljavajući...razvitak poljoprivrede (s. n., 1949)
Lijevu površinu plakata zauzima prizor s nasmiješenim seljakom koji ore traktorom. Na desnoj strani plakata seljaci oru plugom kojeg vuče vol