Josephus Secundus : Romanorum Imperator - Sallieth, Matheus de ([S.n, 1770)
Portret Josipa II. Muškarac s baroknom perikom te lancem Ordena zlatnog runa oko vrata. S njegove desne strane stablo, a s lijeve strane konjanici i grad u daljini.