Orgulje glasovitih umjetnika po crkvama u Dalmaciji - Bulić, Frane ([s. n.], 1918)
Članak o Zadarskoj nadbiskupiji, Šibenskoj, Splitsko-Makarskoj, Hvarskoj, Dubrovačkoj i Kotorskoj biskupiji i njihovim crkvama koje posjeduju orgulje. Autor istražuje tko je njihov graditelj. Posebno ističe graditelja orgulja Petra Nakića (1700.?-1770.) rodom iz Knina.