Pouka za redovito upravljanje crkavâ, crkovnih nadarbina i nabožnih zaklada Biskupije spljetsko-makarske = Istruzione per la regolare amministrazione delle facoltà della chiese, dei beneficî ecclesiastici e delle fondazioni pie della Diocesi di Spalato e Macarsca (biskupsko naredništvo = ordinariato vescovile, 1884)
O upravljanju crkvenom imovinom, osnivanju i vlasništvu zaklada te o nadarbinama.