Presvijetli i prepoštovani nadbiskupe, biskupi i generalni vikari crkvene pokrajine Dalmacije! - Svećenički odbor za glagoljicu (Split) ([Split] : [s. n.], 1911)
Spomenica o uređenju liturgijskog jezika u našim crkvama.
Sadrži i: popratno pismo prigodnog karaktera, dat.: Spljet, na Svijećnicu 1911., a potpisano: Svećenički odbor za glagolicu.
Nasl. nad tekstom.
Tiskano kao rukopis.
Keywords: Glagoljaška liturgija -- Hrvatska; Glagoljaštvo -- Dalmacija