Bogoljubna devetnica na čast neoskvrnjenoga začetja slavne Djevice Majke Božie Marie prisvete, jedine i osobite obraniteljice Malobratjanskoga reda s. Frančeska : (privedeno s talianskoga) ([s. n.], 1963)
Molitve