Ogulin - Mohn, L. ([S.n, 1850)
U prvom planu pejzaža livada s muškim likom centralno i ženskim likom udesno te životinjama. U pozadini grad s crkvenim tornjem, te brdoviti pejzaž iza. Vrh prikaza je naknadno ručno obojan plavom bojom (akvrel).