Nahogjaji novaca : sa 2 slike u tekstu - Patsch, Karl ([S. l. : s. n.], 1910)
Opis starog novca.
Sadržaj: I. Iz numizmatičkog kabineta isusovačkog kolegija u Skadru. II. Nahogjaj sesteraca u Babinom dolu (kotar Stolac). III. Nalaz solida u Grabovniku (kotar Ljubuški). IV. Nahogjaj u Vitini. V. Nahogjaj iz Drežnice (kotar Mostar). [VI.] Mornarička postaja u Solunu [Solinu!].
Izv. oblik imena autora: Karl Patsch.
P. o.: Glasnik Zemaljskog muzeja u Bosni i Hercegovini ; XII, 1900. 3 i 4. (str. 543-574).
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Novac -- Rimsko Carstvo -- Katalog; Numizmatika -- Dalmacija