Ordine e spiegazione delle cerimonie per la consecrazione del vescovo : precedute da un cenno sulla sua sublime dignità - Nicolanzi, Pietro (s. n., 1893)
Ceremonija biskupskog ređenja i njezino tumačenje. U uvodu biografska bilješka o biskupu Josipu Marčeliću, kojemu je djelo posvećeno.