[Kruna Njemačkog Carstva] - Schmittner, Leopold ([s.n, 1750)
U gornjoj polovici prikaza carska kruna optočena dragim kamenjem i biserima. Donji dio prikaza, tekst o kruni Franje I. Stjepana, cara Svetog Rimskog Carstva s podacima o datumu krunjenja (4. listopada 1745.) i detaljnim opisom krune.