Das Franziskaner Kloster im Omblathale bei Ragusa (Scheible, Rieger & Sattler, 1843)
U prednjem planu vrt ispred građevine kojom dominira lučni otvor i niža kula. Na desno ljudski lik, a u pozadini planinski pejzaž.