Izvješće o radu Hrvatskoga starinarskoga družtva u Kninu u obće, a napose o kršćanskim starinama do sada odkrivenim i objelodanjenim u Dalmaciji, osjem Solina, Bosni-Hercegovini, Hrvatskoj, Slavoniji i Istri - Radić, Frano ([s. n.], 1899)
Prdavanje koje je trebalo biti održano na Prvom kongresu kršćanskih starinara u Splitu i Solinu. Hrvatsko starinarsko društvo iz Knina zbog nekih razmimoilaženja s organizatorima odbilo je prisustvovati na kongresu ali je odlučilo izlaganje objaviti i podijeliti svim sudionicima.