Sindikat djelatnika u vojsci i državnim službama
Web stranice udruge službenika i namještenika zaposlenih u Ministarstvu obrane RH, Oružanim snagama RH, ostalim državnim tijelima, ustanovama, agencijama i trgovačkim društvima u vlasništvu države.