Universitas udruga za razvoj visokog školstva. - Udruga za razvoj visokog školstva "Universitas" (Rijeka) (Rijeka : Universitas, 2012)
Web stranice Udruge čiji je cilj doprinositi razvoju visokoga školstva u Republici Hrvatskoj s posebnim naglaskom na poboljšanje njegove kvalitete.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 20.12.2012.)
Keywords: Udruga za razvoj visokog školstva "Universitas" (Rijeka); Visoko školstvo -- Rijeka