Zapisnik Osrednjeg odbora, [Hrvatskog sabora], sastavljen 17. svibnja 1861. pod predsjedom gosp. grofa Julia Jankovića, 1og saborskog podpredsjednika ([s. n.], 1861)
O utjelovljenju Senja u civilno područje Hrvatske i Slavonije, o sjedinjenju Dalmacije s Hrvatskom i Slavonijom, o sudjelovanju krajiških zastupnika na Hrv.-slav. saboru.