Pravila "Bihaća", hrvatskog društva za istraživanje domaće povijesti u Splitu (Bihać, 1894)
O imenu i svrsi društva, sredstvima, članovima, skupštinama, upraviteljstvu, strukovnom odboru, povjerenicima, nesuglasicama i o prestanku društva.