Za glagolicu : Pokrajinski sastanak u Splitu dneva 6. srpnja 1902. ([s. n.], 1902)
Sadrži zapisnik Pokrajinskog sastanka, izvještaj o daljem radu odbora, koji je priredio sastanak i tekst predstavke, koju je odbor god. 1903. uputio papi.