Trudnica.hr : moj vodič kroz trudnoću i roditeljstvo (Trudnica.hr, 2012)
Internet portal namijenjen trudnicama, mamama i tatama, a sadrži veliku arhivu prilagođenih sadržaja za vođenje zdrave trudnoće i održavanje zdravog načina života.