Portal javne nabave (Zagreb : Ministarstvo gospodarstva, 2012)
Portal koji nudi sve najvažnije informacije o sustavu javne nabave, preuzimanje dokumenata i zakona, s pregledom aktualnih novosti.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 5.12.2012.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Javna nabava -- Hrvatska