Sajt : studentski portal (Sajt, 2006)
Portal čiji je cilj pružanje uvida u promjene u visokoškolskom obrazovanju kao i informiranje studenata o raznim aspektima studentskog života u gradu Zadru, Hrvatskoj i izvan nje.