Zdravstveno-statistički ljetopis Zadarske županije za ... godinu (Zavod za javno zdravstvo Zadarske županije, 2009)
Web-časopis Zavoda s podacima prikupljenim iz zdravstvenog sustava Zadarske županije, Županijskog ureda za statistiku, Državnog zavoda za statistiku i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.