Roveredo - Sands, James; Alt, Rudolf von; Hartleben's Verlag (Wien); Black and Armstrong (London) ([S. l.] : Hartleben’s Verlag, 1839)
Usred brdovitog pejzaža nalazi se manji grad nad kojim dominira utvrda smještena na uzvisini .
Signatura d.d. ispod prikaza otisnuto: Gest. v. J. Sands; d.l. ispod prikaza otisnuto: Gez. v. R. Alt.; ispod prikaza u sredini otisnuto: Ausgeführt d. Black & Armstrong. // ROVEREDO. // Hartleben´s Verlag.
Grafika objavljena u: Panorama der Oesterreichischen Monarchie, oder malerisch-romantisches Denkbuch der schönsten und merkwürdigsten Gegenden derselben, der Gletscher, Hochgebirge, Alpenseen..., Budimpešta/Leipzig 1839/40., vol. 3.
Literatura: Thieme/Becker, sv. 29, str. 399; Thieme/Becker, sv. 1, str. 339.
Izvornik digitaliziran
Pregledano
Keywords: Roveredo (Ticino) -- Grafike -- 19. st; Nadorezi