Civiltà latina in Dalmazia - Sabalich, Giuseppe ([s. n.], 1902)
Sadrži poglavlje o gradskim književnim akademijama u Zadru i o crkvenom prikazanju: Il san Giovanni, vescovo di Traù / Girolamo Brusoni. - Venezia, 1656. Sabalich donosi i veći dio teksta prikazanja.