Admont - Sands, James (Hartleben’s Verlag, 1839)
U središnjem dijelu prikaza nalazi se trg kojim dominira crkva. Na trgu se nalaze ljudi koji obavljaju svakodnevne poslove. U pozadini prikaza je brdovit pejzaž.