Documenti inediti per la storia della fabbrica della Cattedrale di Sebenico e del suo architetto Giorgio Orsini detto Dalmatico - Fosco, Antun Josip ([s. n.], 1891)
Dokumenti o gradnji šibenske katedrale, od god. 1402. do 1540., potječu iz Biskupskog arhiva i Općinskog arhiva u Šibeniku.