Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike : Republika Hrvatska (Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, 2012)
Web-stranice Ministarstva koje obavlja poslove i politiku zapošljavanja, uređivanje radnih odnosa te tržište rada i aktivnu politiku.