Socijalna zadaća slavenstva - Butorac, Pavao (Dubrovnik : Dubrovačka hrvatska tiskara, 1924)
Pitanje slavenske socijalne ideologije u Europi.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Panslavizam -- Povijest